Начало Храна и аксесоари за кучетаАксесоари за тренировкаАроматни средства за дресиранеАроматен прах HAGOPUR незабавно проследяване

Ароматен прах HAGOPUR незабавно проследяване
Количество:*
Цена: 2300лв.
* За размери на дрехи моля натиснете тук.
Ароматен прах HAGOPUR незабавно проследяване на копитен дивеч

Прахът за незабавно проследяване на копитния дивеч е идеалният продукт за обучение на вашето ловно куче как безопасно да открива и проследява копитния дивеч и/или да тренира редовно с него. Следата може да бъде създадена лесно, чисто и бързо по всяко време. Тя е изцяло естествена. Всички съставки са абсолютно безвредни и нямат странични ефекти, нито за кучето, нито за околната среда. Прахът за мигновено проследяване идва от доказаната "идейна кухня" на биолога по дивата природа Dipl.-Ing. Ханс Вернер Зибенайхер.

Характеристики:

Обработен с висока температура хемоглобин и плазмен прах
Без синтетични добавки
Екологично неутрален - на естествена основа
Лесно разгръщане
Нанасяне на тракиращата пудра: Просто развийте бутилката с мигновено тракираща пудра, напълнете я с вода, затворете отново и разклатете добре. Продуктът може да се използва веднага. За да направите това, отрежете капачката на пръскачката в горната част и я нанесете пестеливо, като леко натиснете бутилката, създавайки следа по желание.

Съдържание: 75 грама прах в бутилка от 500 ml

Срок на годност: Под формата на прах - най-малко две години. Готов за употреба, смесен с вода, моля охладете и използвайте в рамките на 10 дни.

Забележка:
Количествата са ограничени, възможен срок на доставка до 10 работни дни.

Съгласно Регламент (ЕО) № 1272/2008 не подлежи на деклариране. Съгласно Директиви на ЕО 67/548/EWG, 1999/45/EG не подлежи на деклариране.
Продуктов номер: 9220.
Забележка
* Посочените цени са с включен ДДС.
* Посочените цени не включват доставка. За цени на доставка, моля натиснете тук.
Други продукти