Начало ЛовМъжко ловно облеклоBlaserПанталон Blaser RAM Winter

Панталон Blaser RAM Winter
Номер:*
Количество:*
Цена: 48200лв.
* За размери на дрехи моля натиснете тук.
Панталон Blaser RAM Winter

Панталон на немската фирма Blaser, модел RAM 2 Winter. Изработен от 90% полиестер и 10% полиамид с Fleece подплата и повдигната талия, вътрешната страна на крачолите подсилена с RamTex. Водо и ветроупорна мембрана RamBrane. Два предни и джоб за стотинки с цип, карго джоб с отделение за GPS, фенер, GSM или други аксесоари, джоб за нож и заден джоб с цип. Удобен и тих панталон подходящ за лов при студено и мокро време.

Характеристика:

RamTex е здрава и надеждна материя, която на впръв поглед изглежда и се усеща като велур. Blazer използва RamTex за подсилване на зоните, в които има повече натоварване, за да може продуктът да отговори на изискванията на ловеца. Освен това, RamTex е много издръжлива на замърсяване, съхне бързо и придава елегантен вид на дрехата.

Rambrane е трислойна мембрана, специално разработена за лов, продължително излагане на неблагоприятни атмосферни условия и дейности изпълнени с динамика. Мембраната е водо и ветро непромокаема, като издръжливостта и е 10.000мм воден стълб и дишаемост с параметри от 13.000гр./кв.м. за 24ч.
Продуктов номер: 3907.
Забележка
* Посочените цени са с включен ДДС.
* Посочените цени не включват доставка. За цени на доставка, моля натиснете тук.
Други продукти