Начало Фенери и АпаратураНавигационни системиМобилни навигатори GARMINGARMIN nuvi® 550 + BG

GARMIN nuvi® 550 + BG
Количество:*
Цена: 73100лв.
* За размери на дрехи моля натиснете тук.

* Шофирате, разхождате се, карате мотор или автомобил. Със здравия, водоустойчив многофункционален nuvi 550 BG Вие може да правите всичко. С предварително инсталирани карти на Европа и България, с детайлна информация за улиците, както и топография на терена, nuvi 550 BG е готов за приключения в Европа и у нас. Както 500, nuvi 550 BGпревключва режимите на навигация за да удовлетвори конкретните Ви изисквания и да Ви заведе до мястото с навигация завой-по-завой.
* nuvi 550 BG поддържа режими шофиране, ходене, каране на мотоциклет и велосипед, плаване на лодка. Този портативен хибрид комбинира модерните навигационни функции и голям екран на автомобилните серии с здравината и надеждността на преносимите. Лек и елегантен, Вие може да поставите nuvi 550 BG в джоба или раницата си. Батерията може да бъде сменена и е акумулаторна lithium-ion.
* nuvi 550 BGе с интуитивен софтуер, който Ви посреща с два прости въпроса: "Where To?" ("Накъде?") и "View Maps." ("Виж картата."). Докоснете цветния екран за да потърсите адреси и сервизи и да получите гласова и екранна навигация завой-по-завой до дестинацията. Уредът идва с предварително инсталирана карта на Европа с милиони обекти и поддържа дигитални елевационни карти, за да Ви показва релефа в светлосенки дори и в най-едър мащаб. С nuvi 550 BGВие може да качите свои точки и да навигирате към тях, както и към координатно базирани снимки на световни забележителности от Google Panoramio. Ако се загубите, използвайте функцията Where Am I?® ("Къде съм аз?"), за да видите точните си координати, най-близките адрес, пресечка, болница, полицейско управление и бензиностанция.
* nuvi 550 BG може да се ползва както с нашите топографски карти, така и с BlueChart® g2 Vision морски карти. Използвайте microSD™ карта с морския регион, който Ви интересува. Слота за картата е поставен във водоустойчивото гнездо на батерията за да няма опасност от навлажняване. С високочувствителния GPS приемник и HotFix™ функцията на Garmin за предвиждане на положението на спътниците, Вие получавате координатите си изключително бързо след включване и не ги губите дори в тесни улици, котловини и гъсти гори.
* Навигацията е само началото, nuvi 550 BGима още световен часовник с часовите зони, конвертор за валута, конвертор за мерните единици, калкулатор и други. Има програма за разглеждане на снимки, възможност за сваляне на точки от Geocaching.com направо в уреда. Може да си свалите безплатния MAD Maps маршрут по Историческия Route 66. 550 BGима Garmin Lock™ функция против кражба, и е съвместим с Garmin Garage, откъдето безплатно може да си свалите иконки за автомобили.

Продуктов номер: 1840.
Забележка
* Посочените цени са с включен ДДС.
* Посочените цени не включват доставка. За цени на доставка, моля натиснете тук.
Други продукти